ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΣΠΙΘΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 2 ΣΠΙΘΩΝ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΜΕΝΑΙΜΕΝΗΣ

Κύριε Όθωνα με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο σας, παρακολουθώ  όλο αυτό το διάστημα αυτά που συμβαίνουν με τις Σπίθες που σβήνουν, διαλύονται, και διαγράφονται και ειλικρινά νιώθω απεγνωσμένη, απογοητευμένη μπροστά σε όλες αυτές τις ύβρεις και τις κατηγόριες  που ανταλλάσσονται  διαρκώς μεταξύ των συναγωνιστών … είναι λυπηρό πως έχουν τιναχτεί όλα στον αέρα, αγνοώντας των αγώνα τόσων μηνών από όλους τους συναγωνιστές τουλάχιστον με αυτούς που εγώ και η Σπίθα μου συναναστράφηκε. Όλοι μαζί κι ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του πάλεψε πάνω σ αυτή την ιδέα. Και μένα δεν μου άρεσε ο τρόπος ή η φάτσα κάποιων άλλα προσπάθησα να το ξεπεράσω και να συνεχίσω τον αγώνα, χωρίς ενδοιασμούς και ανταγωνισμούς…
Βλέπω σήμερα να εναντιώνεστε απέναντι στις Σπίθες του Ευόσμου και να τους κατατάσσετε σε προβοκάτορες και συκοφάντες…. ανθρώπους που πάλεψαν πολύ σε όλο αυτό τον αγώνα, σε όλες τις δράσεις από την αρχή ακόμα στην ενιαία τότε Σπίθα Θεσσαλονίκης…
Για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι ο υπερασπιστής κανενός, με αφορμή τη Σπίθα Ευόσμου  που σήμερα συκοφαντείτε όπως και με άλλες Σπίθες που συκοφαντήθηκαν όπως η Ρετζικίου (σημερινή Παναθηναίων), η Σπίθα Νέων(αν είναι δυνατόν),εδώ ψάχνουμε τους νέους που έχουν διάθεση για αγώνα με το κυάλι και έχουμε στη διάθεση μας αυτά τα παλικάρια και τις κοπελιές που τόσο καιρό στηρίζουν πιο πολύ από όλους μας αυτό τον αγώνα και ξαφνικά διαγράφονται και κανείς δεν ξέρει το γιατί… και δεν ξέρω ποιες άλλες Σπίθες είναι στο στόχαστρο κάποιων, εγώ μιλάω για αυτούς τους ανθρώπους που τους έζησα που είχαμε κοινή δράση με καθαρές διαθέσεις χωρίς σκοπιμότητες, ανθρώπους που πιστεύω πως και σεις γνωρίζετε καλά ότι δόλιους σκοπούς δεν έχουν παρά μάχονται για το καλό της πατρίδας με κοινό γνώμονα την Διακήρυξη  του εμπνευστή μας κ. Μίκυ Θεοδωράκη!
Ήμασταν  όλοι εκεί οι Θεσσαλονικείς: Βελλίδειο, διαμαρτυρία και συγκέντρωση πλ. Αριστοτέλους, Συνδιάσκεψη Αθήνας, Νάουσα… Τρέχαμε σε αφισοκολλήσεις, συνελεύσεις, προβολές και ενημερώσεις για τη Σπίθα κ.τ.λ.  Για να φτάσουμε στο σημείο  την ημέρα που ο κ. Καλεάδης μάς εκμηδένισε όλους στη συνδιάσκεψη Αθήνας λέγοντας  ότι μόνο το άτομό του ήταν εκεί (πλ.Αριστοτέλους)….
Είναι κρίμα κ. Όθωνα να μην γνωρίζετε ποιοι τρέξανε πραγματικά, όπως επίσης είναι κρίμα να σερβίρετε όπως θέλετε τα πράγματα επειδή μπορείτε και έχετε πρόσβαση στον κύκλο του κ. Θεοδωράκη.  Εάν διώχνουμε καθημερινά ανθρώπους με κοινά οράματα και αποδεδειγμένη διάθεση για αγώνα, τελικά πείτε μας με ποιους θα κάνουμε την επανάσταση που κηρύττουμε; Με αυτούς που δεν θα σηκωθούν ποτέ από τον καναπέ τους; Ή με τους κουλτουριάρηδες και διανοούμενους που ο αγώνας τους σταματά στην αποστολή e-mail;  Σίγουρα πάντως δεν θα την πετύχουμε με αναθεματισμούς συναγωνιστών, πολλώ δε μάλλον με διαγραφές.    
Την απογοήτευση και την πικρία μην την μεταφράζετε σε συκοφαντία…
Συμφωνώ ότι κάποιοι είναι εκτός ορίων, αυτό συμβαίνει όμως από όλες τις πλευρές…
Με εκτίμηση και σεβασμό, και με μόνο μας κίνητρο την ενότητα και τη συνέχιση του αγώνα.

(ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου