ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΠΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΑ  ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ
ΣΤΙΣ  20/5. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

Άγριο έγκλημα στο Βόλο από λαθρομετανάστες;

Σοκ έχει υποστεί η κοινωνία του Βόλου από το θάνατο μίας 55χρονης αλλά και από τον τρόπο που βρέθηκε νεκρή μέσα στην οικία της. Η γυναίκα διέμενε μόνη της σε σπίτι στη συνοικία Αγίου Γεωργίου Βόλου και αγνοείτο εδώ και τρεις ημέρες.

Χθες, την γυναίκα την βρήκαν φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα σε καρέκλα στο μπάνιο της οικίας της και τα δωμάτια της οικίας αναστατωμένα από ληστές που αναζητούσαν χρήματα και χρυσαφικά…

Στο σώμα της, ο Ιατροδικαστής διέγνωσε ίχνη πάλης και διεξάγεται νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Πηγή: trikalanews.gr
Ένοπλη ληστεία το ποιό πιθανό από λαθρορομά σε εργοτάξιο στα Χανιά

Στις 3:30 τα ξημερώματα, τέσσερις ένοπλοι δράστες με κουκούλες μπήκαν στο εργοτάξιο της ΔΕΗ στις Μουρνιές Χανίων και έκλεψαν καλώδια χαλκού.
Οι δράστες μπήκαν στο εργοτάξιο αφού πρώτα απείλησαν το φύλακα με πιστόλι στην συνέχεια τον έδεσαν, χωρίς να τον τραυματίσουν, αμέσως μετά πήραν το φορτηγό της εταιρίας του εργοταξίου, που ήταν γεμάτο από παλιά χαλκούχα καλώδια της ΔΕΗ και εξαφανίστηκαν.

Για τη σύλληψη των ένοπλων ληστών, γίνονται έρευνες από την αστυνομία.
Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Θήβα.Οργιάζουν οι ένοπλες λαθρομεταναστευτικές συμμορίες.

Τέσσερις άγνωστοι δράστες έθραυσαν, λίγο πριν τις 21:00 το βραδύ της Πέμπτης, με βαριοπούλα την είσοδο κοσμηματοπωλείου στη Θήβα και αφού πυροβόλησαν με πολεμικό τυφέκιο (Kalashnikov), τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό πόδι, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό κοσμημάτων. Οι δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε συνεργός τους και αναζητούνται από την αστυνομία.
Τους συνέλαβαν για κλοπές και διαρρήξεις

Δύο αλλοδαποί που επέβαιναν σε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Κερατσίνι. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας εκ των δραστών, κατά το τελευταίο 4μηνο, διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά συνολικά 24 κλοπές-διαρρήξεις σε καταστήματα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα. Σε μία εκ των παραπάνω περιπτώσεων συμμετείχε και ο έτερος συλληφθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου