ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΖΑΡΙΕΣ.

Με   πρόσχημα  την προστασία των αμάχων πολιτών οι  ΗΠΑ και οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ επεμβαίνουν, βομβαρδίζουν  και προσπαθούν να υποδουλώσουν άλλη μια Αραβική χώρα. Τη  Λιβύη. Σε πρώτη  φάση  καίνε, σκοτώνουν και καταστρέφουν κτίρια, εγκαταστάσεις ,υποδομές. Οι  Προσπάθειες  και ο μόχθος  έξι δεκαετιών αυτού του λαού, γίνονται παρανάλωμα του πυρός. Δεν σκέφτονται  απλώς  να επαναφέρουν  την  αποικιοκρατία. Θέλουν να εξοντώσουν κάθε λαό που εχθρεύονται. Θέλουν  να τρομάξουν και να ταπεινώσουν κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται  να παραμείνει ελεύθερος. Θέλουν να πειθαναγκάσουν  όποιον τους αντιστέκεται και τους πολεμάει να τα παρατήσει. Θέλουν να επιβάλουν μια παγκόσμια δικτατορία τόσο κακούργα  για την ανθρωπότητα , που μπροστά της ο Χιτλερικός εφιάλτης  θα αποτελούσε ένα κακόγουστο αστείο.
Ο τοποτηρητής  των συμφερόντων της ΝΕΑΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ  ΤΖΕΦΡΥ, που στα Ελληνικά  θέλει να αποκαλείται και Γιωργάκης , πρόσφερε τα πάντα στους εγκληματίες. Όποιος  πιστεύει  ότι  θα λυπηθεί τη Χώρα ‘του’, πλανάται  πλάνην  οικτράν. Αν τον αφήσουμε, το μέλλον που  μας επιφυλάσσουν  θα είναι πολύ χειρότερο από αυτό που κάνουν ήδη. Γιατί  ξέρουν ότι οι Έλληνες έχουν γεννηθεί ελεύθεροι-και αυτό δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ.
Ο  αντιαμερικανισμός  του  απλού  Έλληνα πολίτη ,πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις ,δεν είναι φαινόμενο ανεξήγητο. Έχει να κάνει με το σπουδαιότερο συστατικό του στοιχείο. Την προσήλωση  δηλαδή με πάθος στην Ελευθερία, το  ύψιστο ιδανικό ,που στη λάιτ  έκδοση του Ευρωπαϊκού  πολιτισμού  απλοποιήθηκε και παρερμηνεύτηκε σαν ροπή προς την αξιοπρέπεια και την ηθική.
Όσοι  φυγομαχούν, προβάλουν περισπούδαστες αναλύσεις, περί  ουδετερότητας  και δυστυχώς μερικές  από αυτές  εμφανίζονται και στον πατριωτικό χώρο. Εκτός του ότι  αυτές γελοιοποιούν κάθε διαφορετική προσέγγιση στο πρόβλημα, προκαλούν σύγχυση , αποπροσανατολίζουν ,εθίζουν στην τακτική της  στρουθοκαμήλου -και  ο λύκος είναι κοντά. Εξάλλου, αυτή η τακτική, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από την τακτική  μιας πεμπτοφαλαγγίτικης  δημοσιογραφίας –και όχι μόνο, που σκοπό έχει να μας  κάνει συνένοχους στο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας ,αλλά και του εαυτού μας.
Η  μάχη μόλις άρχισε. Ο εχθρός  μας ,αποκαλύφθηκε πόσο αδύναμος  είναι. Δεν μπορεί να επιβληθεί ,ούτε στην έρημο Σαχάρα. Είναι σε παρακμή. Καταστρέφει γιατί δεν μπορεί να επιβληθεί  αλλιώς. Γι αυτό είναι και επικίνδυνος για την ανθρωπότητα. Γι αυτό και οι πιθανότητες να ηττηθεί αυξάνονται ραγδαία μέρα με τη μέρα.
Να καταγγείλουμε, να αντισταθούμε, να  εμψυχώσουμε όσους ακόμα κοιτάζουν σαστισμένοι.  Ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε και να νικήσουμε.
ΥΓ. Το όνομα Γιωργάκης ,ευτυχώς, η Ελληνική ιστορία πρόλαβε να το καταχωρήσει σ’ αυτά των ηρώων. Ο γνωστός οπλαρχηγός  Γιωργάκης  Ολύμπιος , έπεσε στο Δραγατσάνι της Μολδαβίας, το 1821.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου