ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ


ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ




Είναι δικαίωμα του καθενός να διαφωνεί. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του επίσης να εκφράζεται ελεύθερα. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να εκβιάζει και να βάζει σε κίνδυνο κατακτήσεις δεκαετιών, προκειμένου να επιβάλει την πολιτική του, τη στιγμή μάλιστα που απoτελεί θλιβερή μειοψηφία. Ο λόγος για όσους φέρανε τους λαθρομετανάστες στη Νομική. Μια πράξη εσκεμμένη ,δόλια και προδοτική. Το Πανεπιστημιακό Άσυλο αποτελεί κατάκτηση του Ελληνικού Λαού. Μια κατάκτηση βγαλμένη απτά κόκαλα των Ελλήνων τα Ιερά. Μια κατάκτηση που είναι κεφαλαιώδους σημασίας σε καιρούς χαλεπούς ,όπως οι σημερινοί.


Μέχρι τώρα, όσοι ήταν θετικοί στην αθρόα εισαγωγή των λαθρομεταναστών θεωρήθηκαν αιθεροβάμονες και ουτοπικοί, χαζούληδες και κοντόφθαλμοι. Από δω και πέρα επικρέμεται γι' αυτούς η κατηγορία της προδοσίας. Επειδή πια δεν μπορούν με τα λόγια να μας πείσουν για την πολιτική τους, και δεν έχουν και τη δύναμη να μας την επιβάλουν, καταφεύγουν στον εκβιασμό και την πολιτική αλητεία. Δεν εκβιάζουν μόνο την Ελληνική Πολιτεία. Εκβιάζουν τον Ελληνικό Λαό, προκειμένου να υποστηρίξουν ανομολόγητους σκοπούς και ξένα συμφέροντα.


Εάν δεν θέλετε να υποστηρίξετε την παράνομη παραμονή των λαθρομεταναστών, εμείς μπορούμε να σας υποχρεώσουμε να την πραγματοποιήσουμε παρά τη θέλησή σας, είναι αυτό που μας είπαν. Γιατί εμείς φέραμε τα ΜΑΤ έξω από το Πανεπιστήμιο, είναι αυτό που ακόμα δεν τολμούν να μας πουν ξεκάθαρα. Γιατί εμείς, για να το κάνουμε δεν είμαστε τυχαίοι. Έχουνε δύναμη. Έχουμε την υποστήριξη των μη κυβερνητικών οργανώσεων. Έχουμε τις πλάτες του Μεγάλου Αδελφού. Έχουμε σχέδιο και ξέρουμε τα κατατόπια. Εμείς μαζί με τον Εφιάλτη, δείξαμε το μονοπάτι στο Καλλίδρομο. Εμείς ανοίξαμε την Κερκόπορτα στην Κων/πολη, όταν οι άλλοι μάχονταν υπέρ βωμών και εστιών. Εμάς δεν μας πειράζει κανείς, γιατί το αφεντικό μας, μας προστατεύει και πληρώνει καλά. Γιατί εμείς είμαστε πάντα οι κερδισμένοι. Και κάναμε ντόρο για τους μετανάστες, και τους εγκαταστήσαμε, γιατί έτσι γουστάρουμε, και γράψαμε τη λειτουργία του Πανεπιστήμιου, σε περίοδο εξετάσεων και την κοινή γνώμη εκεί που τους αξίζει. Όλη η Ελλάδα και ο Τύπος που συνεχώς μας προβάλλει όχι τυχαία, ασχολήθηκε μαζί μας.


Αλλά το κυριότερο χαζοέλληνες θα το συνειδητοποιήσετε σε λίγο, μαζί με τους ηλίθιους συνοδοιπόρους μας. Δώσαμε το πρόσχημα στους Βουλευτές Μας, ν'αλλάξουν το νόμο για το Πανεπιστημιακό Άσυλο. Σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε αυτό.


ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ.






ΚΩΤΣΙΟΜΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου