ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ταράστια η οργή των πολιτών, κατα την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα


Με ελικόπτερο Cinook (φοβούμενος πιθανή «υποδοχή» στην διαδρομή) μεταφέρθηκε στα Καλάβρυτα τελικά ο σκεπτόμενος κοσμοπολίτης και βραβευμένος –πλην σε όλα αποτυχημένος- Γιώργος Παπανδρέου, πρωθυπουργεύων της τροϊκανής κυβέρνησης στην χώρα που ακόμη λέγεται Ελλάδα.
Την έντονη αποδοκιμασία του κόσμου δέχτηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου,παρουσία του Καναδού ομολόγου του και του μισού υπουργικού συμβουλίου. Η αρχή έγινε στην Αγία Λαύρα όπου ηλικιωμένοι από οργανωμένη εκδρομή ΚΑΠΗ του φώναξαν «Γιωργάκη τα ξεπούλησες όλα», «μας πήρες τη σύνταξη», «πούλησες την Ελλάδα».
Καθώς έμπαινε στο Μουσείο Ολοκαυτώματος ο Γιώργος Παπανδρέου, μέλη του...
«Πατριωτικού Μετώπου» με επικεφαλής τον πρόεδρο τους, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε πατάξει το παπούτσι του στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της Δ.Ε.Θ., τον αποδοκίμασαν λέγοντας ότι είναι ανεπιθύμητος στα Καλάβρυτα, αφού ξεπούλησε τη χώρα στις τράπεζες.
Η παρουσία της φρουράς του πρωθυπουργού ήταν έντονη,ενώ αστυνομικοί προπάθησαν να εμποδίσουν το πλήθος να πλησιάσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Απλοί άνθρωποι αποδοκίμασαν ακόμα και τους παρευρισκόμενους βουλευτές, όπως τον κ. Δρούτσα και τον κ. Πεταλωτή.
Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καλαβρύτων,το οποίο γίνεται Κέντρο Υγείας, είχαν αναρτήσει πανό και μαύρες σημαίες έξω απ' το κτίριο του Νοσοκομείου. Παράλληλα, στην πλατεία των Καλαβρύτων περίπου 60 άνθρωποι είχαν μαζευτεί για να διαμαρτυρηθούν στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης που γίνεται σήμερα.
Οι αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού της χώρας πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου και του καναδού πρωθυπουργού, Στήβεν Χαρπερ, στα Καλάβρυτα με σκοπό την αναθέρμανση των εμπορικών και πολιτικών σχέσεων των δύο χωρών.
"fimotro"

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ



Ανάπηρος με τρία παιδιά κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο

Με αναπηρική σύνταξη 413 ευρώ πρέπει να ζήσει τα τρία παιδιά του, όπως η Εφορία τον καλεί να πληρώσει... 147.000 ευρώ, αλλιώς θα του κατάσχει το σπίτι. Πρόκειται για έναν 43χρονο ανάπηρο, ο οποίος είχε ένα χρέος 31.000 στην Εφορία, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπληρώσει, εξαιτίας της αδυναμίας του να εργαστεί. Τώρα το κράτος τον καλεί να πληρώσει 147.000 ευρώ, λόγω των προσαυξήσεων και βγάζει το σπίτι του στο σφυρί, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Οι κατοχικοί ρούφιανοι τις τρόικας αφαιμάζουν τον λαό για λογαριασμό της τρόικας.

Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 6.00 μ.μ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ 300 ΤΟΥ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ
ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΙΑ.ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΤΕΡΥΓΕΣ.

ANTIFA : ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

Ποια είναι η σχέση της antifa με τον ιμπεριαλισμό;



...Έχουμε ουσιαστικά να κάνουμε με μεταμφιεσμένους σε «αναρχικούς» έμμισθους πράκτορες που συμπαρασύρουν πολύ περισσότερους απληροφόρητους ή αφελείς προς ελεγχόμενες από τους ιδίους οδούς, τις οποίες και έχουν προ πολλού διαμορφώσει...

Το πήραμε από:http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3903
Πηγές:
http://trelogiannis.blogspot.com/2009/11/antifa.html
http://ventetta.blogspot.com/2009/11/antifa.html

 
Γεμίσαμε παντού αφίσες για την Σρεμπρένιτσα, για τις σφαγές των Σέρβων και των Ελλήνων εθνικιστών, για το όνομα της «Μακεδονίας» που είναι «ποτισμένο με το αίμα της Βοσνίας» και αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά μπορούν να έχουν σχέση με την αναρχική ιδεολογία.Αυτό πάντως που γνωρίζουμε είναι ότι οι αντιφάδες αναφέρονται επιλεκτικά και μονομερώς στην Σρεμπρένιτσα.
Δεν ακούσαμε τίποτα ούτε για κροατικές θηριωδίες κατά την ανακατάληψη της Κράινα, ούτε για τους μουτζαχεντίν στην Βοσνία που έκαναν συλλογή κεφαλών των Σερβοβόσνιων αντιπάλων τους, ούτε για τους Αλβανούς UCKάδες που αιχμαλώτιζαν Σέρβους αμάχους, τους αφαιρούσαν χωρίς αναισθητικό τα νεφρά τους (και τους σκότωναν) και στην συνέχεια τα προωθούσαν στην παράνομη αγορά ανθρωπίνων οργάνων.
Γιατί άραγε;
Γιατί δηλαδή καταδικάζουν μονομερώς τις όποιες ακρότητες διέπραξαν οι Σέρβοι και για τις σφαγές των άλλων εμπολέμων της πρώην Γιουγκοσλαβίας σιωπούν επιδεικτικά; Γι’ αυτούς δεν θα κάνουν καμία «διαδήλωση μνήμης»; Η ζωή κάποιων έχει μεγαλύτερη αξία από εκείνη κάποιων άλλων; Εάν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τότε τι είναι;Ένα άλλο ερώτημα επίσης αιωρείται και χρήζει απάντησης από τους αντιφάδες, το οποίο και αποφεύγουν επιμελώς να απαντήσουν. Ποια είναι η θέση τους έναντι των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών στην Γιουγκοσλαβία το 1999;

Οι ίδιοι τότε -είτε ως συλλογικότητες είτε ως μεμονωμένα άτομα- συμμετείχαν στα συλλαλητήρια που έγιναν σε όλη την Ελλάδα με πρωτοβουλία αριστερών οργανώσεων; Ή κάθονταν στον καναπέ τους; Ή μήπως η θέα των Αλβανών που ανέμιζαν λάβαρα του UCK και αμερικάνικες σημαίες στην Ομόνοια, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των βομβαρδισμών, τους ηδόνιζε; Εν τέλει, αυτές τις ημέρες γιορτάσαμε την επέτειο του Πολυτεχνείου.
H antifa συμμετείχε στην πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία (έστω για το «ξεκάρφωμα») ή μήπως διάκειται αρνητικά γιατί θεωρεί ότι η πορεία αυτή έχει έναν αντι-ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα; Έχει ποτέ καταλήξει πορεία της antifa στην αμερικάνικη πρεσβεία;

Έχουμε όμως και άλλα ερωτήματα να θέσουμε:
Ποια είναι οι σχέση τους με τις υπόπτου προελεύσεως και χαρακτήρα «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις» που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη ως δούρειος ίππος της Νέας Τάξης;
Ποιά είναι η σχέση τους με την φιλοσιωνιστική antifa της Γερμανίας; Πως συμβαίνει να έχουν ακριβώς τις ίδιες θέσεις αναφορικά με το γιουγκοσλαβικό, το μακεδονικό, αλλά και με σειρά άλλων ζητημάτων με την γνωστή πρακτορική ιστοσελίδα “bulgarmak”;
Αυτή η «ταύτιση απόψεων» είναι απαραιτήτως συμπτωματική; Το ίδιο ισχύει και με την «σύμπτωση απόψεων» με τον «πατριάρχη» του νεοφιλελευθερισμού στην χώρα μας, Ανδρέα Ανδριανόπουλο; (βλέπε σχετική σύνδεση). Και για ποιο λόγο το φιλελεύθερο ιστολόγιο “Left Liberal Synthesis” διαφήμιζε την αντισερβική πορεία της Αntifa στις 18 Οκτωβρίου, γράφοντας μάλιστα ότι «τα ανακλαστικά της Antifa είναι τρομερά» και ότι «αξίζουν μπράβο στους ακτιβιστές του Antifa, για την πρωτοβουλία τους»; (βλέπε σχετική σύνδεση).
Ποια σχέση μπορεί να έχει ο νεοφιλελευθερισμός με υποτιθέμενους κοινωνικούς αγωνιστές ενάντια σε κάθε μορφής καταπίεση; Γιατί τόση εμμονή από την πλευρά της antifa στην δαιμονοποίηση των εχθρών των ΗΠΑ, Σέρβων; Εμείς απλώς θέτουμε κάποια ερωτήματα. Ο νοών νοείτω..

Αυτά που έχουμε εμείς να πούμε από την πλευρά μας είναι τα εξής:
H antifa είναι ένα πολιτικό ρεύμα που στοχεύει -σύμφωνα με τα λεγόμενα των οπαδών της- στην καταπολέμηση του φασισμού και του ρατσισμού. «Μητρόπολή» της θεωρείται η μεταπολεμική Γερμανία και σύμφωνα με πολλούς δημιουργήθηκε για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ΗΠΑ, της Βρετανίας και του Ισραήλ.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος φαίνεται ότι κινούνται και «μη κυβερνητικές» οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο πρώην ανατολικό μπλοκ, χρηματοδοτούμενες από την Δύση.
Στην Ελλάδα υπάρχει πλειάδα antifa πυρήνων (ή συμμοριών αν προτιμάτε), που συμμετέχουν μεταξύ άλλων σε τραμπουκικές ενέργειες τρομοκράτησης όσων δεν συμφωνούν με τις απόψεις τους. Δεν έχουν όλες οι antifa οργανώσεις 100% ταύτιση θέσεων (έχουν κάποτε και εσωτερικές αντιπαραθέσεις), ωστόσο διαθέτουν κάποια κοινά μεταξύ τους χαρακτηριστικά:Είναι φανατικοί εχθροί των εθνικών κρατών και ένθερμοι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Είναι θιασώτες
της «ευρωπαϊκότητας» και του «πολιτικά ορθού» και υπέρμαχοι της υπεροχής του «πολιτισμένου» δυτικού κόσμου έναντι των «κακών» Ρώσων και Σέρβων (ή σε ορισμένες περιπτώσεις και κατά των «τρομοκρατών» Ιρανών και Παλαιστινίων).
«Κολλούν» εσκεμμένα την «στάμπα» του «φασίστα» σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες πατριώτες, λες και το ν’ αγαπάς τον τόπο σου είναι ρετσινιά.

Πιστεύουν στην παγκόσμια καθολικότητα των «ευρωπαϊκών αξιών» και προσπαθούν να τις εξαγάγουν, να τις «μεταλαμπαδεύσουν» και να τις επιβάλουν του σε όλο τον κόσμο, υπό μία νέα μορφή «πολιτισμικής και ιδεολογικής αποικιοκρατίας».
Επικροτούν και δικαιολογούν την επιλεκτική χρήση βίας από ιμπεριαλιστικές δυνάμεις με σκοπό την συλλογική «τιμωρία» ορισμένων μη «πολιτικά ορθών» λαών (π.χ. ο «καλός» βομβαρδισμός της Σερβίας το 1999).

Υπερασπίζονται τους απανταχού Εβραίους (ορισμένοι και το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ), με πρόσχημα την καταπολέμηση του «αντισημιτισμού» (εδώ δεν τολμούν, τουλάχιστον προς το παρόν, να σηκώσουν ισραηλινές σημαίες για ευνόητους λόγους).Υποστηρίζουν κάποιους συγκεκριμένους εθνικισμούς (αλβανικό, μουσουλμανικό βοσνιακό, σλαβομακεδονικό / βουλγαρικό) έναντι άλλων (ελληνικού, σερβικού, ρωσικού).
Παίρνουν ανοιχτά το μέρος των ιστορικών εχθρών του Ελληνισμού και συμπεριφέρονται αντικοινωνικά, με σκοπό να προκαλέσουν το λαϊκό αίσθημα (χαρακτηρισμοί όπως «νοικοκυραίοι μικροαστοί», «είμαστε Τούρκοι, Αλβανοί, προδότες κτλ», «είμαστε όλοι ομοφυλόφιλοι» κτλ).Είναι ελιτιστές και νιώθουν απέχθεια για την λαϊκή πλειοψηφία και μίσος για την κοινωνία στην οποία ζουν.Είναι ατομικιστές και νιώθουν ευχαρίστηση όταν προκαλούν το κοινό αίσθημα.Είναι φιλοαμερικάνοι και φιλοευρωπαϊστές και οπαδοί του ιμπεριαλισμού, όπως αποδεικνύεται από την κατεύθυνση προς την οποία κινείται η όλη πολιτική τους δραστηριότητα.
Οι αντιφάδες λοιπόν δεν είναι ούτε αντιεξουσιαστές, ούτε επαναστάτες, ούτε αναρχικοί.

Μπορεί αυτή η «μόδα» να προήλθε από μία μετάλλαξη
βγαλμένη μέσα από τα σπλάχνα του αναρχικού χώρου, όμως σήμερα κάθε άλλο παρά έχει σχέση με την αναρχική ιδεολογία. Απλά καπηλεύονται τα αναρχικά σύμβολα και χρησιμοποιούν την αναρχική ρητορική για να «θολώσουν τα νερά».
Έχουμε ουσιαστικά να κάνουμε με μεταμφιεσμένους σε «αναρχικούς» έμμισθους πράκτορες που συμπαρασύρουν πολύ περισσότερους απληροφόρητους ή αφελείς προς ελεγχόμενες από τους ιδίους οδούς, τις οποίες και έχουν προ πολλού διαμορφώσει.

Είναι λακέδες των ιμπεριαλιστών, είναι οι «Σαακασβίλι» της Ελλάδας, είτε εκούσια είτε ακούσια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και προκαλούμε όποιον θεωρεί ότι όσα γράφουμε δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, να μας διαψεύσει με επιχειρήματα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.Δεν ξέρουμε τι ωθεί αυτά τα άτομα να έχουν μία τέτοιου είδους συμπεριφορά. Πιθανόν τα κίνητρά τους να είναι παρόμοια με αυτά των ταγματασφαλιτών στην Κατοχή.

Η συμπόρευση με τον εκάστοτε ισχυρό
είναι διαχρονικά ένα ισχυρότατο δέλεαρ για ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν δύναμη, λόγω προσωπικών τους φιλοδοξιών, ή και να εκδικηθούν τους γύρω τους, λόγω ψυχολογικών τους απωθημένων.
Σίγουρα παίζει σημαντικότατο ρόλο η παχυλή «αντιρατσιστική» και «αντιφασιστική» χρηματοδότηση και προπαγάνδα, αυτό όμως δεν είναι πάντοτε αρκετό.

Ο ψυχολογικός παράγων όμως πιθανόν να διαδραματίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Θεωρείται λοιπόν ότι πρόκειται για συνδυασμό και των δύο. Δεν ξέρουμε τι φταίει, αν δηλαδή όταν ήταν μικροί τα άλλα παιδάκια δεν «τους έπαιζαν» ή αν έχουν γενικά απωθημένα από «την άτιμη την κοινωνία», εμείς πάντως δεν τους φταίμε σε τίποτα και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε.

Να λύσουν πρώτα τα ψυχολογικά τους και να πάψουν να στρέφονται εναντίον ολόκληρης της κοινωνίας στην οποία ζουν. Είναι εχθροί του λαού μας, εχθροί των λαών της περιοχής μας, είναι εχθροί όλων μας. Όσο συνεχίζουν τον κατήφορό τους, θα μας βρίσκουν μπροστά τους, θα βρίσκουν ολόκληρο το λαό απέναντί τους. Και τότε θα είναι γι’ αυτούς πολύ αργά. Θα πνιγούν από την λαϊκή οργή!

ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΑΤΚΟ ΜΛΑΝΤΙΤΣ


Στη Χάγη εκδίδεται ο Ράτκο Μλάντιτς από το αμερικανόδουλο καθεστώς της Σερβίας.

Το δικαστήριο του Βελιγραδίου έκρινε πως ο Ράτκο Μλάντιτς είναι σωματικώς ικανός

Ο πρώην στρατιωτικός ηγέτης των Σερβοβοσνίων Ράτκο Μλάντιτς, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στη βόρεια Σερβία, είναι σωματικώς ικανός να προσαχθεί ενώπιον του αμερικανοκίνητου ΔΠΔ για τα τάχα εγκλήματα του στην πρώην Γιουγκοσλαβία και έχει δικαίωμα έως τη Δευτέρα για να ασκήσει έφεση, αποφάνθηκε το δικαστήριο του Βελιγραδίου.

«Διαπιστώθηκε πως ο στρατηγός Ράτκο Μλάντιτς είναι σωματικώς ικανός να παρακολουθήσει μία δικαστική διαδικασία, ο ίδιος αρνήθηκε να παραλάβει την πράξη του κατηγορητηρίου του ΔΠΔ και εν συνεχεία αποφασίσαμε πως πληρούνται οι προϋποθέσεις για την μεταφορά του», τόνισε στους δημοσιογράφους η αμερικανόδολη δικαστής Μάγια Κοβάσεβιτς.

Νωρίτερα, ο συνήγορος του Μλάντιτς Μίλος Σάλισιτς είχε ανακοινώσει την απόφαση του δικαστηρίου στον Τύπο.
«Η διορία για να ασκήσει έφεση ορίσθηκε έως τη Δευτέρα», τόνισε η Κοβάσεβιτς, προσθέτοντας πως το δικαστήριο παρέλαβε την έκθεση της ιατρικής επιτροπής που εξέτασε τον Μλάντιτς και η οποία αποφαίνεται πως «είναι σωματικώς ικανός να παρακολουθήσει μία δίκη, καίτοι πάσχει από κάποια χρόνια νοσήματα».

Ο Σάλισιτς από την πλευρά του δήλωσε πως τη Δευτέρα θα ασκήσει έφεση, καθώς αμφισβητεί τα συμπεράσματα της έκθεσης που συνέταξε η επιτροπή.

Παράλληλα το νεοταξίτικο ΔΠΔ της Χάγης, στο οποίο πρόκειται να προσαχθεί ο Μλάντιτς, έχει τις δυνατότητες να αναλάβει ψυχολογικά ασταθείς ασθενείς, (και να τον στείλει όπως τον Μιλόσεβιτς) τόνισε σήμερα η εκπρόσωπός του Νέρμα Γέλασιτς.

«Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε ασθενείς», τόνισε η ίδια εκπρόσωπος, τονίζοντας πως η πλειονότητα των κατηγορουμένων στο δικαστικό αυτό σώμα έχουν μεταφερθεί στη Χάγη με «προϋπάρχουσες παθολογίες»

«Το κέντρο κράτησης ασχολείται με ασθενείς από την ημέρα που δημιουργήθηκε», τόνισε η ίδια. «Έχουμε δικό μας(δολοφονικό) ιατρικό κέντρο, ενώ επίσης έχουμε πρόσβαση και στο ολλανδικό σύστημα υγείας», πρόσθεσε.
«Αναμένουμε τις επίσημες αξιολογήσεις από τις σερβικές αρχές, οι οποίες θα λάβουν την απόφαση για την μεταφορά του στο δικαστήριο», τόνισε η νεοταξίτισσα φόνισσα.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

25/5,απόγευμα. 100.000 Έλληνες στο Σύνταγμα


Οι 300 Έλληνες τους έφραξαν το δρόμο .Κατάληψη όλων των κεντρικών πλατειών μέχρι την πρώτη νίκη. Δεν θα φύγουμε. Συνεχίζουμε και τις επόμενες μέρες ,μέχρι να φύγει η κυβέρνηση. Καλούμε όλο τον Ελληνικό λαό να έρθει και να πάρει τις τύχες στα χέρια του. ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ. Ο μεγάλος πατριωτικός αγώνας μόλις ξεκίνησε. Ήρθε η ώρα να τους τσακίσουμε.
Κάτω η δωσίλογη κατοχική κυβέρνηση.
Οι προδότες στο Γουδί. Η Ελλάδα στους Έλληνες.
Έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση .Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος. Επιστροφή στη δραχμή.
Οι παράνομοι λαθρομετανάστες στη χώρα τους.
Όλοι  οι Έλληνες ενωμένοι ,ενάντια στη Νέα Τάξη, να απελευθερώσουμε τη χώρα και να τη σώσουμε από το ξεπούλημα, τη διάλυση, την υποδούλωση, την οικονομική καταστροφή. Να επαναφέρουμε το συνταγματικό δικαίωμα της εργασίας σε όλους τους Έλληνες και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Επιμένουν οι «300» στο Σύνταγμα


ΣΗΜΕΡΑ 25/5,  6.00 μ. μ., ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Πράξη κάνουν την εξαγγελία τους για μόνιμη παραμονή στην πλατεία Συντάγματος τα μέλη του κινήματος πολιτών «300 Έλληνες», καθώς μερικές δεκάδες από αυτούς παρευρίσκονται απέναντι από τη Βουλή για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα.

Όπως δήλωσε στη zougla.gr ο Θωμάς Σάλμαρης, μέλος του κινήματος, η παρουσία των πολιτών θα είναι συνεχής, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Οι «300» ζητούν δημοψήφισμα για κατάργηση του μνημονίου, έξοδο από το Δ.Ν.Τ., άρνηση του χρέους ως προϊόν εξαπάτησης, αναθεώρηση και εκδημοκρατισμό Συντάγματος και κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.


ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

 31   ΜΑΙΟΥ  ΣΤΙΣ7.00μ.μ.                                                                     Ο  ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΛΕΙ   ΣE  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ  ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ .

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΠΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΑ  ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ
ΣΤΙΣ  20/5. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

Άγριο έγκλημα στο Βόλο από λαθρομετανάστες;

Σοκ έχει υποστεί η κοινωνία του Βόλου από το θάνατο μίας 55χρονης αλλά και από τον τρόπο που βρέθηκε νεκρή μέσα στην οικία της. Η γυναίκα διέμενε μόνη της σε σπίτι στη συνοικία Αγίου Γεωργίου Βόλου και αγνοείτο εδώ και τρεις ημέρες.

Χθες, την γυναίκα την βρήκαν φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα σε καρέκλα στο μπάνιο της οικίας της και τα δωμάτια της οικίας αναστατωμένα από ληστές που αναζητούσαν χρήματα και χρυσαφικά…

Στο σώμα της, ο Ιατροδικαστής διέγνωσε ίχνη πάλης και διεξάγεται νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Πηγή: trikalanews.gr
Ένοπλη ληστεία το ποιό πιθανό από λαθρορομά σε εργοτάξιο στα Χανιά

Στις 3:30 τα ξημερώματα, τέσσερις ένοπλοι δράστες με κουκούλες μπήκαν στο εργοτάξιο της ΔΕΗ στις Μουρνιές Χανίων και έκλεψαν καλώδια χαλκού.
Οι δράστες μπήκαν στο εργοτάξιο αφού πρώτα απείλησαν το φύλακα με πιστόλι στην συνέχεια τον έδεσαν, χωρίς να τον τραυματίσουν, αμέσως μετά πήραν το φορτηγό της εταιρίας του εργοταξίου, που ήταν γεμάτο από παλιά χαλκούχα καλώδια της ΔΕΗ και εξαφανίστηκαν.

Για τη σύλληψη των ένοπλων ληστών, γίνονται έρευνες από την αστυνομία.
Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Θήβα.Οργιάζουν οι ένοπλες λαθρομεταναστευτικές συμμορίες.

Τέσσερις άγνωστοι δράστες έθραυσαν, λίγο πριν τις 21:00 το βραδύ της Πέμπτης, με βαριοπούλα την είσοδο κοσμηματοπωλείου στη Θήβα και αφού πυροβόλησαν με πολεμικό τυφέκιο (Kalashnikov), τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό πόδι, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό κοσμημάτων. Οι δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε συνεργός τους και αναζητούνται από την αστυνομία.
Τους συνέλαβαν για κλοπές και διαρρήξεις

Δύο αλλοδαποί που επέβαιναν σε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Κερατσίνι. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας εκ των δραστών, κατά το τελευταίο 4μηνο, διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά συνολικά 24 κλοπές-διαρρήξεις σε καταστήματα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα. Σε μία εκ των παραπάνω περιπτώσεων συμμετείχε και ο έτερος συλληφθείς.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

19 ΜΑΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ
ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
353.000 ΘΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Στις 19 Μαιου 1919, ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα, δήθεν για να ειρηνεύσει την περιοχή και αντί να προστατέψει τους Έλληνες κατοίκους από τη δολοφονική μανία των Τσετών,συμμάχησε με αυτούς και τον υποκινητή τους Τοπάλ Οσμάν και με το σύνθημα <Η Τουρκία στους Τούρκους> έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο των Νεότουρκων για την εξόντωση του Ελληνικού πληθυσμού.
Το Κεμαλικό καθεστώς και οι Νεότουρκοι απο το 1914 -1923, λεηλάτησαν 1134 εκκλησίες,κατέστρεψαν 960 σχολεία, εξαφάνισαν 815 κοινότητες.353.000 ζωές Ελλήνων χάθηκαν απο την περιοχή του Πόντου.
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Θεσσαλονίκη, 22-11-2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης σε συνέντευξή του στις 19 Νοεμβρίου κάνει τη διαπίστωση ότι «η Θεσσαλονίκη δεν διαβάζει ιστορία» και αποφασίζει αμέσως να δώσει λύση στο πρόβλημα της πόλης εκδηλώνοντας την πρόθεσή του να εγκαταστήσει στην Πλατεία Ελευθερίας μνημείο «για την επανάσταση των Νεοτούρκων».
Εξηγεί δε ότι το μνημείο αυτό θα αποτελεί κίνητρο να έρχονται στη Θεσσαλονίκη 300.000 Τούρκοι «να προσκυνούν τα πατρογονικά τους» όπως, κατά την έκφρασή του, «πάμε εμείς στην Κωνσταντινούπολη, προσκυνάμε την Αγια-Σοφιά και χώνουμε τα ωραία μας λεφτά».
Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) υπενθυμίζει ότι το κίνημα των Νεοτούρκων, ανεξάρτητα από τις αρχικές προοδευτικές διακηρύξεις του, μετεξελίχθηκε σε αδίστακτο γενοκτονικό μηχανισμό.
Ότι οι Νεότουρκοι σε συνέδριό τους, που έγινε εδώ στην Οθωμανική ακόμη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 1911, αποφάσισαν επίσημα την εξόντωση των μη τουρκικών εθνοτήτων.
Ότι αυτοί εμπνεύσθηκαν, σχεδίασαν και έθεσαν σε εφαρμογή τις ειδεχθείς γενοκτονικές μεθόδους κατά των Χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής, που συνέχισε και ολοκλήρωσε ο Κεμαλισμός με συνέπεια εκατομμύρια θύματα, ανάμεσα στα οποία και 353.000 Έλληνες του Πόντου, η ιερή μνήμη των οποίων δεν είναι ανυπεράσπιστη σε αυτή την πόλη και βεβαίως δεν προσφέρεται για τουριστική εκμετάλλευση.
Για το σκοπό αυτό μπορεί να αναδείξει ο κ. Δήμαρχος τα οθωμανικά μνημεία που υπάρχουν στην πόλη.
Λόγοι ιστορικοί, ηθικοί, συναισθηματικοί υπαγορεύουν να είμαστε αδιάλλακτα αντίθετοι σε κάθε σκέψη να αποδοθούν τιμές σε γενοκτόνους.

                                    
           Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας
      Γεώργιος Παρχαρίδης                          Κωνσταντίνος Γαβρίδης
  Καθηγητής Kαρδιολογίας                             Δικηγόρος

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern
Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες...
με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει:
«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.

Το ζήτημα πάντως είναι, ότι τελικά δεν εξαπατάτε μόνο τον εαυτό σας αλλά κι' εμάς. Στην ουσία, ουδέποτε φανήκατε αντάξιοι του ευρώ, μιας και παρά την εισαγωγή του, δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να εκπληρώσετε τα κριτήρια σταθερότητας. Στην ΕΕ είσαστε ο λαός που ξοδεύει τα μεγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλαμε, ο πρωθυπουργός σας Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο πρόγραμμά του, όμως προφανώς αυτό δεν το θέλετε εσείς, αφού συνεχίζετε απτόητοι, ν' απεργείτε. Μη μας λέτε λοιπόν, ότι μόνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή.

Εσείς έχετε εφεύρει τη Δημοκρατία κι ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο λαός είναι αυτός που κυβερνά κι επομένως, έχει και την ευθύνη. Κανείς δεν σας αναγκάζει να φοροδιαφεύγετε, να χρηματίζεστε, ν' αντιδράτε σε κάθε συνετή πολιτική και να εκλέγετε διεφθαρμένους πολιτικούς. Σε τελευταία ανάλυση, οι πολιτικοί είναι λαϊκιστές και κάνουν, ότι τους πει ο λαός. Θα μας πείτε, βεβαίως, ότι κι εμείς οι Γερμανοί δεν είμαστε πολύ καλύτεροι, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Κι έχετε δίκιο.

Οι Έλληνες είναι εκείνοι, που μας είχαν δείξει το δρόμο της Δημοκρατίας και της Φιλοσοφίας, καθώς και τις πρώτες γνώσεις Εθνικής Οικονομίας. Τώρα μας δείχνετε και πάλι το δρόμο. Μόνο που αυτή τη φορά, είναι λάθος δρόμος. Κι από το σημείο που εσείς έχετε τώρα φτάσει, δεν πάει παραπέρα.
===========================================

Και η απάντηση που δόθηκε από ένα συμπατριώτη μας:
Αγαπητέ μου Walτer Wuellenweber, ονομάζομαι Γεώργιος Π. Ψωμάς. Είμαι δημόσιος λειτουργός κι όχι υπάλληλος, όπως κατά κόρον τα ΜΜΕ των «συμπατριωτών» σου (μου) και άλλων «συμπατριωτών» σου (μου) αναφέρουν, ως βρισιά και με περίσσεια χλεύη. Ο μισθός μου είναι 1.000. Το μήνα, όχι την ημέρα, όπως ίσως σ' έχουν παρασύρει, να νομίζεις. Ούτε 1.000 λιγότερα από σένα.

Από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που σας έχουμε παραχωρήσει με αδιαφανείς όρους κι' έναντι αυτών των 200 δις που λέτε, ότι μας δώσατε, το 40% περίπου των αμυντικών εξοπλισμών μας, το σύνολο σχεδόν των εθνικών τηλεπικοινωνιών μας, την κατασκευή 2 μεγάλων αεροδρομίων καθώς και πολλών χιλιομέτρων εθνικού οδικού δικτύου. Αν ξεχνώ κάτι, ζητώ να με συγχωρέσεις. Σημειώνω, πως είμαστε από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγουν τα εργοστάσιά σας.

Η αλήθεια είναι, πως δεν ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί μας γι' αυτή την καταστροφή. Ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει και μια εταιρία γερμανικών κυρίως συμφερόντων, η οποία τους λάδωνε, για ν' αναλαμβάνει, όπως λέω παραπάνω, δημόσια έργα (βλ. C4Ι). Πιθανολογώ, πως φταίνε και τα γερμανικά ναυπηγεία, τα οποία μας πούλησαν κάτι υποβρύχια, που γέρνουν. Είμαι σίγουρος, ότι εσύ δεν με πιστεύεις ακόμα, αλλά δείξε λίγο υπομονή και περίμενε, διάβασέ με, κι αν δεν σε πείσω, τότε διώξε με από την Ευρωζώνη, τον τόπο της Αλήθειας και της Ευημερίας, του Δίκαιου και του Σωστού.

Λοιπόν Walτer, μισός αιώνας και πάνω πέρασε από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, από τότε που η Γερμανία έπρεπε να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα. Οι οφειλές αυτές, που μόνον η Γερμανία αρνείται να ξοφλήσει στην Ελλάδα (η Βουλγαρία και η Ρουμανία, τακτοποίησαν ήδη τις αντίστοιχες υποχρεώσεις τους), συνίστανται:

α) Σε χρέη ύψους 80 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων, από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
β) Σε χρέη από τη διαφορά του κλήριγκ στο μεσοπόλεμο, ύψους 593.873.000 δολαρίων, που ήταν σε βάρος της Γερμανίας.

γ) Στα αναγκαστικά δάνεια, τα οποία συνήψε το Γ΄ Ράιχ από την Ελλάδα, ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στη διάρκεια της κατοχής.

δ) Στις επανορθώσεις, που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, για τις κατασχέσεις, αρπαγές και καταστροφές, που της προξένησε το Γ' Ράιχ, την περίοδο της κατοχής, ύψους 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως επεδίκασαν οι Σύμμαχοι.

ε) Στις ανυπολόγιστες υποχρεώσεις της Γερμανίας για την αφαίρεση της ζωής 1.125.960 Ελλήνων (38.960 εκτελεσμένων, 12.000 νεκρών από αδέσποτες, 70.000 σκοτωμένων σε μάχες, 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερμανίας, 600.000 νεκρών από πείνα και 300.000 απωλειών από υπογεννητικότητα).

στ) Στην ατίμητη ηθική προσβολή, που προξένησε στον ελληνικό λαό και στις ανθρωπιστικές ιδέες που εκφράζει η ελληνική ιδέα. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, είναι ηθικής τάξης, ύψιστης ηθικής αξίας.

Ξέρω Walτer, σε πειράζουν αυτά που γράφω, αλλά και μένα με πείραξαν, αυτά που έγραψες! Αλλά περισσότερο με πειράζουν, αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις να κάνεις για μένα και τους «συμπατριώτες» σου, τους Έλληνες !

Walτer, φίλτατε Walτer, στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται 130 γερμανικές επιχειρήσεις, στις οποίες, περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι γερμανικοί κολοσσοί, οι οποίες πραγματοποιούν ετήσιο τζίρο της τάξης των 6,5 δισ. ευρώ.

Ξέρεις Walτer, σύντομα δε θα μπορώ ν' αγοράζω Γερμανικά προϊόντα, γιατί δεν θά έχω λεφτά. Εγώ Walτer μεγάλωσα στα λίγα, θα τ' αντέξω. Και μην ανησυχείς για τους νέους στην Ελλάδα, είμαστε ακόμα πολλοί παλιοί, για να τους βοηθήσουμε, να εξοικειωθούν στη νέα κατάσταση. Αλλά εσείς βρε Walτer, τους ανέργους σας, που θα δημιουργηθούν από την κατάσταση αυτή στην Ελλάδα, πως θα τους αντιμετωπίσετε;

Πες μου σε παρακαλώ, έχω απορία: Εμείς οι Έλληνες πρέπει να φύγουμε από την Ευρώπη, την Ευρωζώνη (κι απ' όπου αλλού θέλετε, εσείς, οι Γερμανοί, οι Σουηδοί, οι Ολλανδοί και λοιποί «συμπατριώτες). Πρέπει να φύγουμε, για να σωθούμε από μια Ένωση, κατ' επίφαση. Από μια ομάδα κερδοσκόπων. Από μια ομάδα, στην οποία είμαστε συμπαίκτες, όσο καταναλώναμε τα προϊόντα των συμπαικτών!

Εγώ φίλτατε Walτer, πιστεύω, ότι οι Έλληνες θα πρέπει να σταματήσουν ν' αγοράζουν Mercedes, BMW, Opel, Ford, Scoda, κλπ. συμμαχικά προϊόντα, γιατί, δεν μπορούν και δεν πρέπει! Δεν το αξίζουν. Θα πρέπει να σταματήσουν ν' αγοράζουν προϊόντα από το Lidl, το Praktiker και το IKEA. Γιατί δε θα μπορούν πια να τ' αγοράσουν αυτά τα προϊόντα, βρε αδερφέ, τι να κάνουμε!
Φίλτατε Walτer, θα πρέπει να κανονίσουμε και κάποιες άλλες «λεπτομέρειες» . αν μου επιτρέπεις βέβαια, γιατί εσύ είσαι ο «πιστωτής» της ζωής μου. Ξέρεις βρε φίλε Walτer, θέλω να μου επιστρέψεις τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μου, που έκλεψες εσύ (όχι ΕΣΥ βεβαίως, αλλά κάποιοι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ), θέλω τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, που βρίσκονται στα Μουσεία του Βερολίνου, του Μονάχου, του Λονδίνου, του Παρισιού, της Ρώμης! Τα θέλω τώρα, που μπορεί να πεθάνω, αλλά θέλω να πεθάνω, κοντά στους πατέρες μου!
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ        ΕΠΕΙΟΣ.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΙΓΙΟΥ 15/5/2011

PAMET THESSALONIKIS

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΙΓΙΟΥ 15/5/2011 ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Ολοκληρώθηκε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας,του Ιστορικού και φιλόξενου Αιγίου  ψηφοφορία
εμπιστοσύνης για το έργο της Κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος με επιλογή των πολιτών αναμεσα στις επιλογές:

Συμφωνώ με την πολιτική της κυβέρνησης και τη στηρίζω με τους φόρους μου                              Το ψήφισαν  2
Το πολιτικό σύστημα δε με εκφράζει και δε θα πληρώσω τις συνέπειες των επιλογών του         Το ψήφισαν 2973
Υπήρξαν ακόμα  1 Λευκό,  1 Άκυρο

Χρησιμοποιήθηκαν οι επίσημοι εκλογικοί κατάλογοι και την ψηφοφορία επιτηρούσε ανεξάρτητη εφορευτική επιτροπή, ενώ η καταμέτρηση έγινε υπό τα όμματα των τοπικών αρχών.

Τέλος εποχής, Κύριοι. Θα κατέβει κανείς;

Έλαμψαν δια της απουσίας τους τα Μέσα , εκτός από τοπικό Δημοσιογράφο που τίμησε το Λειτούργημά του και κάλυψε το γεγονός.
Η Κυβέρνηση μπορεί να συνεχίζει να παριστάνει ότι δεν υπάρχει Λαός και δεν έχει σημασία η γνώμη του και η πραγματικότητα. Θα την
μαζέψουν κι αυτήν από κανένα αεροδρόμιο….

Phtpamettpamet Thessalonikis

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΧΗ





Σήμερα το πρωί  15-5-11,  μερικά μέλη της Ο.Π.Π.Α     (Ομάδας  Πρωτοβουλίας  Πατριωτικού  Αγώνα) ,βρέθηκαν στην Πάχη, πάνω στο λόφο που είναι το εκκλησάκι του Προφήτη  Ηλία. Ο σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν να αντικαταστήσουν, την ,φθαρμένη από τους ανέμους, Ελληνική Σημαία , που ήταν ανηρτημένη στην κορυφή του λόφου ,με μια  καινούρια. Τα σύμβολα του Ελληνισμού, σε κρίσιμες εποχές, όπως η σημερινή , αποτελούν πηγή υπερηφάνειας ,έμπνευσης  ενότητας και αφύπνισης  για όλους εμάς. Οι φωτογραφίες  δείχνουν αυτή την πρωτοβουλία.



Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ


ΝΟΜΟΣ 2472/1997
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Άρθρο 1
Αντικείμενο


Αντικείμενο του παρόντος νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα προς προστασία των δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως της ιδιωτικής ζωής.

Άρθρο 2
Ορισμοί


Για τους σκοπούς του παρόντος νόμου νοούνται ως:

α) «δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα», κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων. Δεν λογίζονται ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα στατιστικής φύσεως συγκεντρωτικά στοιχεία, από τα οποία δεν μπορούν πλέον να προσδιορισθούν τα υποκείμενα των δεδομένων.

β) «Ευαίσθητα δεδομένα», τα δεδομένα που αφορούν στη φυλετική ή εθνική προέλευση, στα πολιτικά φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, στη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία, στην κοινωνική πρόνοια και στην ερωτική ζωή, στα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες, καθώς και στη συμμετοχή σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων.
Ειδικά για τα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες δύναται να επιτραπεί η δημοσιοποίηση μόνον από την εισαγγελική αρχή για τα αδικήματα που αναφέρονται στο εδάφιο β' της παραγράφου 2 του άρθρου 3 με διάταξη του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών ή του Εισαγγελέα Εφετών, εάν η υπόθεση εκκρεμεί στο Εφετείο. Η δημοσιοποίηση αυτή αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

γ) «Υποκείμενο των δεδομένων», το φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα, και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί, δηλαδή μπορεί να προσδιορισθεί αμέσως ή εμμέσως, ιδίως βάσει αριθμού ταυτότητας ή βάσει ενός η περισσότερων συγκεκριμένων στοιχείων που χαρακτηρίζουν την υπόστασή του από άποψη φυσική, βιολογική, ψυχική, οικονομική, πολιτιστική, πολιτική ή κοινωνική.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ 13/5/11  ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ  ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ (ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦEΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 Μ.Μ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.
ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 12/05 ΣΤΙΣ 16:00 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Έκκληση για βοήθεια, σε όλους εμάς, απηύθυναν πριν λίγο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, οι γείτονες του Έλληνα πατέρα Μανώλη Καντάρη που κατασφαγιάσθηκε σαν το σκυλί για μια κάμερα, από τα άνανδρα τέρατα που τρομοκρατούν ανενόχλητα στο κέντρο των Αθηνών.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 12/05 ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ενώ η αστυνομία μας γυρνά την πλάτη, και ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ μ’ ένα άτυπο μνημόσυνο, μ' ένα λουλούδι, την μνήμη του συμπατριώτη μας που στην θέση του μπορούσαμε να ήμασταν εμείς, ο πατέρας μας, ο αδελφός μας ο γείτονάς μας.
ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ότι
ΔΕΝ θα είμαστε πια ξένοι στην γειτονιά μας, στην ίδια μας την πόλη !
ΔΕΝ θα ανεχτούμε άλλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ !
ΔΕΝ θα ανεχθούμε να σφάζουν σαν τα ζώα, και να ξυλοκοπούν τις γυναίκες, τους πατεράδες τις μανάδες και τις αδελφές μας !
ΔΕΝ θα ανεχτούμε άλλο τους δολοφόνους, τους εμπόρους ναρκωτικών, την μαφία , τις πόρνες, το αίμα και την τρομοκρατία στις γειτονιές μας !
ΔΕΝ θα ζούμε άλλο με τον φόβο στις γειτονιές που μεγαλώσαμε !!!
ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ !
ΕΞΩ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ !
ΕΞΩ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ !
ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ !
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ !!!
ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΜΑΧΗΤΙ !!!

Οπλίζονται οι Αθηναίοι για τους λαθρομετανάστες!

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα των 200.000 λαθρομεταναστών της Αθήνας, δημιουργώντας άμεσους κινδύνους για αιματηρά επεισόδια μεταξύ επαγγελματιών εμπόρων και κατοίκων του κέντρου της Αθήνας με τους αλλοδαπούς, οι οποίοι έχουν μετατρέψει πλέον σε δικό τους γκέτο αρκετά σημεία του κέντρου της πρωτεύουσας.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας, αλλά και άλλων περιοχών (Άγιοι Ανάργυροι, Κυψέλη, Πλατεία Κουμουνδούρου και Βάθη, Κεραμεικός και Βοτανικός) ζητάνε με αιτήσεις τους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη άδειες για χρήση και κατοχή όπλων προς αντιμετώπιση των κινδύνων που έχουν καθημερινά με τους οικονομικούς μετανάστες.

Μέχρι στιγμής οι αιτήσεις αυτές έχουν ξεπεράσει τις 3.000, αλλά οι άδειες για όπλα δίνονται με μεγάλη φειδώ και προσοχή από την αστυνομία που φοβάται έκρηξη φαινομένων αυτοδικίας σε βάρος των λαθρομεταναστών από τους θιγόμενους Αθηναίους.

Το newsbomb.gr ήρθε σε επαφή με ορισμένους επαγγελματίες, εμπόρους και κατοίκους του κέντρου της Αθήνας, που έχουν ζητήσει άδεια οπλοφορίας από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι τονίζουν χαρακτηριστικά ότι αν έχουν αρνητική απάντηση στο αίτημά τους, τότε θα προμηθευτούν από την παράνομη αγορά όπλων που ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας, ένα πιστόλι ή ακόμα και καλάσνικοφ που θα το χρησιμοποιήσουν και ως απειλή σε περίπτωση που κινδυνεύσουν από λαθρομετανάστες.

«Απειλείται η ζωή μας καθημερινά. Το βράδυ δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε καταστραφεί οικονομικά, γιατί όλοι φοβούνται για να κατέβουν στο κέντρο για να ψωνίσουν. Μας κλέβουν τις τσάντες σπάνε τα αυτοκίνητά μας και σπάνε τις βιτρίνες των μαγαζιών μας αν δεν τους δώσουμε λεφτά».

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μαρτυρίες που συγκέντρωσε το newsbomb.gr στη έρευνά του για τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι από την πλευρά τους τα διαψεύδουν όλα αυτά και μιλάνε για ένα κλιμακούμενο ρατσιστικό κλίμα από πλευράς Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που θέλει απλά μία σπίθα για να εξελιχθεί στην έκρηξη ενός επικίνδυνου ηφαιστείου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

"Μια επαναστατική διαδικασία πρέπει να έχει ως αφετηρία την επαν-ανακάληψη του Έθνους και της Πατρίδας" -Comandante Marcos-

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΣΠΙΘΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ                          
 ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΕ 

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΤΗ (9-5-11)

Απόψε έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον Κων/νο Ρωμανό. Τον
επιστήμονα, τον συγγραφέα, τον Έλληνα πατριώτη.



Ο Κωνσταντίνος Π. Ρωμανός γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή του Πειραιά. Σπούδασε, με υποτροφία Fulbright στις ΗΠΑ και με υποτροφία DAAD στη Γερμανία, Φιλοσοφία και Επιστήμες του Ανθρώπου. Είναι διδάκτωρ της Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης. Δίδαξε σε αμερικανικά πανεπιστήμια και στο γερμανικό Πανεπιστήμιο του Kassel. Τώρα διδάσκει ως Καθηγητής της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει συγγράψει τα γνωστά βιβλία «Εθνοκτονία εν εξελίξει» και «Η Ελλάς στο μάτι του κυκλώνα της Νέας Τάξης» (εκδόσεις Πελασγός). Επίσης είναι ο συγγραφέας των βιβλίων «Απολιθωμένη ζωή, Ελληνιστικό Ισλάμ, Υπόθεση Φαλμεράιερ, Ο εγκέφαλος και ο νους του, Οικείωσις, Ελληνική παιδεία» και δεκάδων άρθρων. Σ’ αυτά αναφέρεται επισταμένως στο ζήτημα της μετάλλαξης της ελληνικής παιδείας σε διαπολιτισμική, στον επαπειλούμενο «πολυπολιτισμό» και στον λαθρομεταναστευτικό εποικισμό της Ελλάδας.
Το θέμα μας σήμερα είναι:   ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ.
Όταν πριν από τρείς μήνες (στις 9-2-11) προχωρήσαμε στην ίδρυση της τοπικής ΣΠΙΘΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ πιστεύαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο κυρίως προβλήματα. 1. Το πρόβλημα της καταβαράθρωσης της εθνικής οικονομίας, και 2. Το πρόβλημα της παράνομης λαθρομετανάστευσης. Είχαμε την εντύπωση ότι ο πολίτης έπρεπε να κινητοποιηθεί προκειμένου να υποστηρίξει το εισόδημά του και την εθνική του ταυτότητα. Μέσα σε τρείς μήνες πολλά άλλαξαν. Εκτός του ότι γίνεται φανερό, ότι το Ελληνικό κράτος κινδυνεύει με διάλυση και η χώρα με διαμελισμό, αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο το πρόσωπο της Νέας Τάξης. Έχουμε νέα δεδομένα. Ο πολίτης εκτός από το εισόδημά του και την πατρίδα του, καλείται να υπερασπιστεί και την προσωπική του Ελευθερία. Μια πλημμυρίδα από νέους νόμους μας κατακλύζει που κατατέθηκαν ή πρόκειται να κατατεθούν. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της προσπάθειας επιβολής μιας παγκόσμιας δικτατορίας, που ούτε ο Όργουελ δεν μπόρεσε να την φανταστεί ικανοποιητικά.
1.Ο πολίτης χάνει το απόρρητο της προσωπικής του ζωής και φακελώνεται ηλεκτρονικά με την κάρτα του πολίτη.
2.Υποχρεώνεται να καταναλώνει ως προϊόντα διατροφής μόνο αυτά που εγκρίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου. (CODEX ALIMENTARIUS).
3.Χάνει το δικαίωμα να μιλάει ελεύθερα. Καταργείται ουσιαστικά η ελευθερία έκφρασης και λόγου, με τον νόμο περί Εχθροπάθειας.
4.Υποχρεώνεται να γίνει δωρητής οργάνων, από την στιγμή της γεννήσεώς του χωρίς να ερωτηθεί.
5.Του επιβάλλεται ήδη από την 1η Απριλίου να συναλλάσσεται υποχρεωτικά και αποκλειστικά μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή τραπεζιτικών επιταγών.
6.Να χρησιμοποιήσω και τα λεγόμενα του Ρωμανού. Η εθνοκτονία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Την 25η Μαρτίου οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν έδειξαν την παρέλαση και οι επετειακές εκπομπές απουσίασαν παντελώς. Ο δήμαρχος Αθηναίων το Πάσχα απαγόρευσε την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από τον 9,84, με το αιτιολογικό ότι μπορεί να ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι. Το πρόβλημα της Ισλαμοποίησης της χώρας είναι ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν από δω και στο εξής.
Ο τόπος μας, το Θριάσιο πεδίο , με τους δήμους που το απαρτίζουν, έχει πλέον έναν πατριωτικό πυρήνα με δράση. Ανεξάρτητο, ακομμάτιστο, αυτόνομο. Γι’ αυτό και αλλάζουμε εν όψει εξελίξεων ακόμα και τον πρόσφατα υιοθετημένο τίτλο της «Σπίθας», ανεπηρέαστοι από κάθε περιούσιο καθοδηγητή, από κάθε αμφιλεγόμενο ηγέτη. Ελάτε μαζί μας, να συντονίσουμε τον λόγο και την δράση. Η Πατρίδα τώρα μάς χρειάζεται !